МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА
РЕГИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО
БЛАГОЕВГРАД

БЧК и МОТО-ПФОЕ организират програма “С тениска на бала”

Програмата “С тениска на бала”, която за седма година успешно реализират съвместно, БЧК и МОТО-ПФОЕ се наложи като разпознаваема и социално полезна инициатива със свое място и безспорен авторитет в обществото и сред младите хора. Кампанията ни тази година има надслов “Нося сърце”.

Как започна всичко?

Вдъхнови ни цял един випуск абитуриенти от Пирот, който през 2013 г. отиде на бала с тениска и дари спестените средства на деца в неравностойно положение. На следващата година ние решихме да развием и разширим тази инициатива, така че повече хора да могат да се включат и заедно да помогнем още повече.

Вярваме, че достъпът до образование е изключително важен за всички млади хора, затова и набраните средства от #steniskanabala дават равен шанс на абитуриенти, загубили един или двамата си родители, да продължават образованието си във висше учебно заведение.

Как да подкрепим каузата?

Всъщност е съвсем лесно. Дари избрана от теб сума чрез онлайн плащане или с банков превод към посочената набирателна сметка. Ако дариш 20 лв. или повече, Moto-Pfohe с радост ще ти предостави символа на кампанията – тениска, с която да отидеш на бала, изпращането си или където си решиш. Можеш да вземеш тениска, разбира се, и без си абитуриент.

Ръководство

Началник:
Ивайло Златанов
Началник отдел АПФСИО: Красимира Тодорова
Началник отдел ОМДК:
Методи Попов

Местоположение

ул. "Тракия" № 2
гр. Благоевград
п.к 2700
България
Google Карта


За контакти

mail@rio-blg.com
073/885273
073/885268
Контакти служители
Работно Време:
от 9.00 до 17.30 часа.

Връзки

Back to top