МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА
РЕГИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО
БЛАГОЕВГРАД

Гоце Делчев ще бъде домакин на национална работна среща за професионално образование в сектор „Лека промишленост“

Прессъобщение

Гоце Делчев ще бъде домакин на национална работна среща за професионално образование в сектор „Лека промишленост“

От 26 до 28 март Регионалното управление на образованието – Благоевград и Неврокопската професионална гимназия „Димитър Талев“, гр. Гоце Делчев ще бъдат домакини на националната работна среща за професионално образование в сектор „Лека промишленост“, която ще срещне работодателите и директорите на професионалните гимназии в сектора.
Срещата се провежда по инициатива на Националната асоциация на училищата по мода (НАУМ) и е продължение на проведеното през м. ноември 2017 г. в гр. Русе национално съвещание с директорите и бизнеса, организирано от МОН, интересът към който беше изключително голям. Участие взеха над 20 представители на работодателите и синдикатите в сектора и 60 директори и учители от цяла България, както и експерти по професионално образование от РУО.
Участие в дискусиите ще вземат г-жа Фани Тодорова – главен експерт в МОН и експерти по професионално образование и обучение към Регионалните управления на образованието.
По инициатива на г-н Бертрам Ролман – председател на сдружението на предприемачите в регион Гоце Делчев и изпълнителен директор на ,,Пирин Текс“ ЕООД ще се проведе среща – разговор с участниците на работната среща. Желаещите ще имат възможност да присъстват на демонстрационен урок по технология на облеклото с приложение на ИКТ в обучението, в НПГ „Димитър Талев“, гр. Гоце Делчев“.
Работната среща ще се проведе в с. Огняново (община Гърмен, област Благоевград), хотел „Парадайс“ в периода 26-28.03.2018 г.

За повече информация можете да се свържете с нас на тел. 0877478829 и e-mail: naum_school@abv.bg

Ръководство

Началник:
Ивайло Златанов
Началник отдел АПФСИО: Красимира Тодорова
Началник отдел ОМДК:
Методи Попов

Местоположение

ул. "Тракия" № 2
гр. Благоевград
п.к 2700
България
Google Карта


За контакти

mail@rio-blg.com
073/885273
073/885268
Контакти служители
Работно Време:
от 9.00 до 17.30 часа.

Връзки

Back to top