МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА
РЕГИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО
БЛАГОЕВГРАД

“Научи се да даряваш”

Ако искате вашите ученици да проявяват грижа и внимание към другия, ако вярвате, че те самите могат да променят действителността и сте готови да им помогнете в това – станете част от програмата „Научи се да даряваш” на Български дарителски форум.
Чрез нея ще имате възможност да обучавате децата в основните принципи и механизми на дарителство и доброволчество в училище, както и да участвате заедно с тях в малки доброволчески инициативи. За учебната 2018/2019 година програмата ще избере и работи с 36 учители и техните класове. Предвидена е да се реализира в 30 седмици, по един час седмично (в час на класния или в друга форма по преценка на учителя).
Учителите, включени в програмата, ще преминат през двудневно обучение на 8-10 юни, 2018 (петък-неделя) в София, ще имат ментори, както и възможност да работят с външни лектори – представители на български фондации и компании, които даряват и работят за социална промяна. Те ще получат достъп до адаптирани за целта на програмата учебни материали и ще трябва да споделят опита си след всеки урок, през онлайн платформата на програмата.

Още информация тук

Ръководство

Началник:
Ивайло Златанов
Началник отдел АПФСИО: Красимира Тодорова
Началник отдел ОМДК:
Методи Попов

Местоположение

ул. "Тракия" № 2
гр. Благоевград
п.к 2700
България
Google Карта


За контакти

mail@rio-blg.com
073/885273
073/885268
Контакти служители
Работно Време:
от 9.00 до 17.30 часа.

Връзки

Back to top