МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА
РЕГИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО
БЛАГОЕВГРАД

ХХI международен панаир на учебните предприятия „ТФ ФЕСТ 2018г.”

ХХI  международен панаир на учебните предприятия „ТФ ФЕСТ 2018г.”

НАЙ-ГОЛЯМАТА НАГРАДА

спечелиха

УЧЕНИЦИТЕ НА ПГИ „ИВАН ИЛИЕВ“ – БЛАГОЕВГРАД

На 26 и 27 април  2018г. се проведе  ХХI  международен панаир на учебните предприятия „ТФ ФЕСТ 2018г.” в гр. Пловдив, организиран от центъра на учебно-тренировъчните фирми в средните училища, където участваха 120 учебни предприятия от България, Румъния, Сърбия , Люксембург, Монтенегро и др.

Сред тях бяха  УП „Скалите“ ООД , УП „Без граници“ ООД и УП „Диомега“ ООД от ПГИ „Иван Илиев“ – Благоевград, които упорито, с много ентусиазъм и желание за изява се подготвяха и се представиха блестящо.

УП „Скалите“ ООД

УП „Без граници“ ООД

 УП „Диомега“ ООД

Награда грабна Десислава Григороватрето място в конкурса „Млад счетоводител“ с ръководител г-жа Цветелина Узунова.

 

Първо място за комплексно представяне на учебно предприятие

(най-желаното и най-трудно постижимото)

спечелиха безапелационно УП „Скалите“ ООД.

Оценката за комплексно представяне се формира от участието в следните конкурси: най-добър щанд, най-добър екип и професионално обслужване, най-добър каталог и най-добри рекламни материали  под ръководството на г-жа Илияна Папукчиева-Иванова.

УП “Скалите“ ООД се утвърждава като част от пазара на учебно-тренировъчните фирми през учебната 2016/2017 г., когато стартира своята дейност – „Селски туризъм“. Едва с  едногодишна история фирмата успешно се доказва на пазара.

През учебната 2017/2018 г. УП “Скалите“ ООД продължава  да разширява  своята дейност чрез предлагане на уроци по фолклор в уникално и незабравимо екоселище „Скалите“. Разширяването на дейността е израз на желание за развитие и активност от наша страна. УП “ Скалите“ ООД едновременно съчетава възможността за отдих и релаксация, но и осигурява на клиентите търсената от тях възможност да се откъснат от индустриалната среда, да се приобщят към природата и да се върнат към своите родови корени.

Основната им цел е да разработят интерактивни обучителни програми за деца, ученици и възрастни, като ги запознаят с фолклорните области и с красивите български народни танци. Вярват, че по този начин ще се съхранят и предават националните ценности и ще се формира социално поведение  – „За да я има България“.

Ръководство

Началник:
Ивайло Златанов
Началник отдел АПФСИО: Красимира Тодорова
Началник отдел ОМДК:
Методи Попов

Местоположение

ул. "Тракия" № 2
гр. Благоевград
п.к 2700
България
Google Карта


За контакти

mail@rio-blg.com
073/885273
073/885268
Контакти служители
Работно Време:
от 9.00 до 17.30 часа.

Връзки

Back to top