МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА
РЕГИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО
БЛАГОЕВГРАД

ХIX Национален конкурс по счетоводство за средношколци

На проведения в събота, 2 декември 2017 г. в София заключителен етап на ХIX Национален конкурс по счетоводство за средношколци, организиран от Обединена редакция за книги и периодика „Мисъл” и списание „Счетоводство плюс Данъци, Социални отношения”, със съорганизатори Университетът за национално и световно стопанство и Институтът на дипломираните експерт-счетоводители в България, участниците от Професионална гимназия по икономика „Иван Илиев” – Благоевград се представиха отлично. Всичките петима участници от гимназията са сред наградените:
– Беатрис Василева Василева е на първо място;
– Анастасия Петрова Войнишка и Лъчезар Георгиев Чорбаджиев са на второ
място;
– Габриела Кирилова Муртова и Румен Яворов Педов са на трето място.

Според регламента на конкурса на тези ученици се признава оценка „отличен 6.00” за успешно положен конкурсен изпит за кандидатстване в Университета за национално и световно стопанство за поднаправлени „Финанси, счетоводство и контрол” за учебната 2018-2019 г. Тържественото връчване на сертификатите на наградените участници ще се състои на 15 декември 2017 г. (петък) от 12.00 ч. в УНСС.

Преподавателят на учениците – Цветелина Любчова Узунова, получава награда от Обединена редакция за книги и периодика „Мисъл” – годишен абонамент за 2018 г. за сп. „Счетоводство плюс Данъци, Социални отношения“ в електронен вариант.

 

Ръководство

Началник:
Ивайло Златанов
Началник отдел АПФСИО: Красимира Тодорова
Началник отдел ОМДК:
Методи Попов

Местоположение

ул. "Тракия" № 2
гр. Благоевград
п.к 2700
България
Google Карта


За контакти

mail@rio-blg.com
073/885273
073/885268
Контакти служители
Работно Време:
от 9.00 до 17.30 часа.

Връзки

Back to top